Annons från Birgitte Galland KB

Så kan du enkelt behandla åderbråcken – utan komplikationer

Var tredje vuxen person har åderbråck i någon form, och de brukar sällan försvinna av sig själv. Att behandla kan kännas besvärligt men hos läkaren Birgitte Galland Perhard kan du behandla dina åderbråck utan att behöva sövas ner eller läggas under kniven.
– Har du små eller mellanstora åderbråck slipper du med den här metoden ärr och kan gå som vanligt strax efter behandlingen, berättar Birgitte Galland Perhard


Här kan du läsa mer om den effektiva metoden

Åderbråck är ett vanligt problem som många av lider av. Oftast beror det på att trycket i benens blodådror har ökat vilket leder till att blodådrorna vidgas och blir allt mer synliga. Det kan också uppstå vid graviditet. Vissa får besvär av sina åderbrock, andra inte. Symptom som kan uppstå är svullna ben, eksem eller bensår. Oavsett symptom eller inte är det många som vill behandla sina åderbråck. Det är här läkaren Birgitte Galland Perhard kommer in i bilden.

– Jag utbildade mig i Paris för många år sedan, och jobbat med flera olika kärlsjukdomar däribland åderbråck. När jag flyttade till Sverige upptäckte jag att åderbråck behandlades på sjukhus och oftast med operation.

Behandlingen som inte kräver operation
Därefter sig bestämde sig Birgitte Galland Perhard att starta sin egna verksamhet där hon behandlar åderbråck med en metod som kallas ekoskleros. Metoden går ut på att skum injekteras i åderbråcket i kombination med användning av ultraljudteknik.

– När man besöker mig kollar jag först med en hjälp av ultraljud var åderbråcket har sitt ursprung och hur stort det är. Därefter vet jag om jag kan använda mig av skuminjektionen samt var jag ska injektera det.

Tack vare ultraljudstekniken kan man se hur djupt åderbråcket är, då är det möjligt att behandla det hela vägen och inte bara de delar som syns på benen. Beroende på storlek kan det räcka med endast en behandling med skuminjektion. Har du lite större kan du behöva några fler behandlingar.  Om åderbråcken väldigt stora kan operation vara enda lösningen.

– Med tiden blir åderbråcken större och större därför är det bra att behandla dina åderbråck så tidigt som möjligt. Oftast räcker då endast en behandling och du slipper komplikationer efteråt. Det är ett säkert och effektivt sätt att behandla dina åderbråck på.

Nyfiken på behandlingen? Läs mer här.